ZPĚT

CORNETTI RIGATI S CIZRNOU

15 minut
středně složité
4 porce
zelenina

Ingredience

600 g těstovin Cornetti Rigati
200 g vařené cizrna
olivový olej
1 šalotka
3 stroužky česneku
petrželka
chilli (vločky)
sůl
pepř
hrst neloupaných mandlí
strouhaný parmazán

Postup

Chutně, nezvykle a ještě rychle? Ano, jsou tu Cornetti Rigati s cizrnou. Šalotku nakrájíte najemno a na olivovém oleji spolu s plátky česneku orestujete. Mandle nasekáte nahrubo a vhodíte do pánve opéci. Do pánve přidáte cizrnu, chilli, osolíte a opepříte. Nasekanou petrželku promícháte s těstovinami, které jsou uvařené akorát, tedy al dente, jak říkáme my Italové. Promícháte i s obsahem pánve a s petrželkou. Na talíři posypete parmazánem. Skvělé, zdravé a rychle hotové. Tak výborné jste to možná ani nečekali.

v receptu jsme použili