Zpět

LINGUINE S MOŘSKÝMI PLODY, ŠPENÁTEM A SMETANOVOU OMÁČKOU

15 minut
Složité
4 porce
ryby a plody moře

Ingredience

800 g těstovin Adriana Linguine
420 g darů moře
2 šalotky
česnek
70 g špenátových listů
petrželová nať
250 ml smetany ke šlehání
40 g strouhaného parmezánu
citrónová šťáva
sůl
pepř
olej

Postup

Máte rádi jídlo, co má chuť i styl? Zkuste linguine s mořskými plody, špenátem a smetanovou omáčkou. Na pánvi osmahnete nakrájenou šalotku a pak k ní přidáte plátky česneku. Poté krátce opečete čerstvé dary moře a nakonec ještě zdusíte přidané špenátové listy. Vše okořeníte, přidáte vymačkanou citronovou šťávu, sůl a zalijete smetanou. Přidáte strouhaný parmezán. Vše prohřejete. Pak už můžete podávat s těstovinami a posypané sekanou petrželkou. Vše vypadá krásně a chutná božsky.

V receptu jsme použili